Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WESTEN STAR CONDENS+ 1.110 kondenzációs fűtő gázkazán, 102 kW (7225168)

1.640.000 Ft
Menny.:db
Gyártó: WESTEN
Cikkszám: 7225168
Szállítási díj: 9.338 Ft
Raktárkészlet 1: Raktáron
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.

Leírás

A STAR CONDENS+ nagyteljesítményű, fali kondenzációs gázkazán-sorozat kizárólag fűtési kivitelű, 50 és 110 kW közötti maximális fűtési hőteljesítménnyel (50/30 °C) rendelkező készülékek.


Közös jellemzőik: a rendkívül széles modulációs tartomány (1:9), a beépíthető modulációs keringtető szivattyú (külön meg kell rendelni) és biztonsági szelep (4 bar), egyszerű szerelhetőség és kezelés, valamint azok a rendelkezésre álló a sokféle kiegészítő elemek, melyek lehetővé teszik a kazánok alkalmazását szinte minden fűtési rendszerben egyedi és kaszkád installációban is.

Fő elem a különleges kialakítású hőcserélő, ami rozsdamentes acélból készül és ellenáll a különféle kémiai anyagok (pl.: keletkező kondenzátum) káros hatásainak. A hőcserélőben lévő víz mennyisége kicsi, termikus tehetetlensége korlátozott, ezért képes gyorsan reagálni a rendszer által kívánt hőenergia-szükséglet változásaira. Végül pedig az égő kiemelkedően széles modulációs tartománya azt eredményezi, hogy a kazán teljesítménye a legjobban illeszkedik a kívánt hőterheléshez.

A kazán különféle részeinek a beállítását, működésük összehangolását egy digitális PCB végzi, amely a legújabb generációjú mikroprocesszorral rendelkezik. Ennek köszönhetően a készüléket egyszerűen és megbízhatóan lehet kezelni a vezérlőpanel és az LCD kijelző segítségével. A fűtési és használati meleg víz funkciók napi és heti szinten programozhatók.

Az időjáráskövető vezérlés messzemenőkig figyelembe veszi a felhasználó komfort igényeit. A STAR CONDENS+ kazánok sokoldalúságának és rugalmasságának további bizonyítéka az, hogy nagyon sokféle környezetben alkalmazhatók. A fejlett elektronikus rendszer azt is lehetővé teszi, hogy könnyen lehessen integrálni a fűtési rendszerbe egyéb hőforrásokat, mint például hőszivattyút, napkollektort, szilárd tüzelésű kazánt.

Műszaki adatok:

Energiaosztály: A

Névleges teljesítmény: 12,3-110,2 kW

Hatásfok: 105,1 %

Fűtőkör max. nyomás: 4 bar

Fűtőkör max. hőmérséklet: 25-80 °C

Gázfogyasztás: 1,24 - 11,10 m3/h

Méret: 952 x 600 x 584 mm

Tömeg: 93 kg

Elektromos védettség: IPX5D

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.